Palvelut

Tuotantoauton sisällä livestriimaus kaynnissä Videotuotannot

TV-mainos, nettivideo, tuote-esittelyvideo, yritysesittely, videokäyttöohje, kaikki nämä hoituvat Darcmedialta, toiveidenne, tarpeenne ja budjettinne mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään yhdessä juuri tarpeisiinne sopiva tuotanto.

Monikameratuotanto käynnissä jääkiekkopelissäValokuvaus

Valokuvauksessa olemme erikoistuneet yritysten ja yhteisöjen valokuvatarpeisiin. Toteutamme ammattitaidolla niin tuotekuvaukset, esitekuvaukset, henkilöstön valokuvaukset, tapahtumien valokuvaukset tai vaikkapa tiedotusmateriaalinne reportaasikuvat.

 StreamtuotannotMonikameratuotanto livestriimaus

Livestriimaus on palvelu, jonka avulla viestit helposti ja nopeasti asioita henkilöstölle, asiakkaille, sijoittajille tai mille tahansa muulle kohderyhmälle. Kauttamme järjestyy myös tarvittaessa etäyhdeydet livestreamiin ja yhteistyökumppaniemme kautta myös avaimet käteen -toteutukset koko tapahtuman järjestämiseen, oli kyseessä sitten yleisötapahtuma, hybriditoteutus tai kokonaan virtuaalitapahtuma.

Infotilaisuus, koulutustilaisuus tai seminaari ei ole sidottu paikkaan eikä sinun tarvitse huolehtia mistään lähetykseen liittyvistä järjestelyistä. Tilaisuus lähetetään suorana videolähetyksenä internetissä, jolloin voidaan tavoittaa mahdollisimman suuri määrä vastaanottajia.
TV-mainos tuote-esittely

Palvelu sisältää kaiken lähetyksen toteuttamiseen tarvittavan tekniikan ja työvoiman, jolloin voit keskittyä täysin itse tilaisuuteen.

Livestriimauksien lisäksi toteutamme monikamerataltiointeja sekä tapahtumien kuvansiirtoja ja screen-tuotantoja, joko kevyellä liikuteltavalla HD-kalustolla tai tarvittaessa järeämmällä broadcast –tuotantokalustolla.